Retkiruoka

Lohipasta

Kätevästi valmistuva ja taivaallisen maukas lohipasta saa taatusti koko retkiseurueen nuolemaan näppejään – ja lautasiaan! Resepti yhdistää mehevän lohen, täyteläisen pastan ja raikkaan sitruunan täydelliseksi makuelämykseksi luonnon helmassa. 

Alkuperäinen resepti

Ainekset

Retkiruokaa

Ohjeet

Esivalmistelut

Silppua sipulit ja leikkaa lohi paloiksi.

1

Kiehauta suolattu pastavesi kattilassa. Lisää pasta ja keitä al denteksi.

2

Laita öljyä pannulle tai kattilaan ja lisää sipulit. Kuumenna ja anna sipulien pehmentyä. 

3

Sekoita sipuliseokseen ruokakerma. Mausta sitruunalla ja pippurilla. Lisää lohi ja tarkasta suola. Sekoita varoen, että lohi pysyy ehjänä.

4

Valuta pasta ja yhdistä joukkoon kastike. Koristele annokset tillillä ja parmesanjuustolla. Nauti esim. hapokkaan Rieslingin kanssa!

Lisää reseptejä: