Pad Thai tofulla

Alkuperäinen resepti

Simppeli versio retkelle Thaimaan reissuilta tutusta katuruuasta eli Pad Thaista. Tätä voi tarjoilla tofun sijaan myös esim. kanalla tai merenelävillä. Maukas metsäreissujen pikaruoka.

Aineet

Kastike

Viimeistele

Ohjeet

Esivalmistelut

Pilko sipulit pieneksi ja leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

1

Kypsennä nuudelit upottamalla ne 3 minuutiksi kiehuvaan veteen. Paista esikypsennettyjä tofukuutioita 4-6 min ja siirrä sivuun.

2

Kuumenna öljy pannulla kattilassa ja lisää valkosipuli, sipuli sekä porkkanat. Paista ja sekoittele niitä hiljaa muutama minuutti.

3

Lisää joukkoon sokeri, limemehu ja soija. Heitä sekaan myös nuudelit sekä tofukuutiot ja sekoita hyvin kunnes kaikki on lämmennyt. Älä ylikypsennä kasviksia.

4

Viimeistele korianterilla, hienonnetulla chilillä ja murskatulla pähkinöillä. Nauti.

Katso myös: