Nappaa helppo lettutaikina mukaan retkelle, josta valmistuu käden käänteessä vaikkapa Banana Pancakesit.
- n. 10 isoa lettua
- 30 min
- Vegaaninen
Alkuperäinen resepti
Ainekset
- 300g ohukais- ja vohveli- tai pannukakkujauhetta
- 7 dl vettä
- 50g öljyä / voita paistamiseen
- 1 banaani
- 1 dl vaahterasiirappia
- 100g saksanpähkinöitä
Ohjeet
1
Lisää jauhe kylmään veteen ruokatermarissa tai vesipullossa (jossa on iso suuaukko) muutamassa erässä välillä sekoittaen. Anna turvota 10 min.
Huom! Halutessasi voit survoa ensin banaanin pohjalle ja lisätä sen jälkeen jauheen ja veden huolellisesti sekoittaen.
2
Lämmitä öljy/voi pannulla. Lorauta ohut kerros taikinaa ja paista kunnes letut ovat kullanruskeita. Voit paistaa letuista hieman paksumpia, jos haluat enemmän pannukakkumaisen koostumuksen.
3
Koristele letut banaanilla ja saksanpähkinöillä, ja lorauta päälle vaahterasiirappia tai muuta makeaa makusi mukaan. Nauti!