Grillijuusto-kuskus

Alkuperäinen resepti

Lämmin grillijuusto-kuskus. Grillijuusto on kuin halloumia, mutta se tehdään suomalaisesta lehmänmaidosta. Juustoa löytyy myös vegaanisena.

Aineet

Ohjeet

Esivalmistelut

Leikkaa grillijuusto sormen paksuisiksi viipaleiksi ja pyörittele oliiviöljyssä sekä pippurissa.

1

Kiehauta vesi kattilassa, lisää suola ja sekoita kuskus joukkoon. Mausta sitruunan mehulla, kuivatulla mintulla, persiljalla, chilillä ja mustapippurilla. Anna vetäytyä kannen alla.

2

Paahda cashewpähkinät ja rusinat kuivalla pannulla ja sekoita ne kuskusin joukkoon pinaatin kanssa. Jätä vetäytymään kannen alle n. 10 minuutiksi.

3

Paista grillijuusto molemmilta puolilta kullanruskeaksi. Leikkaa juusto kuutioiksi ja valuta hieman paistinlientä couscousin joukkoon. Sekoita kuskus ja nauti.

Katso myös: