Lämmin grillijuusto-kuskus. Grillijuusto on kuin halloumia, mutta se tehdään suomalaisesta lehmänmaidosta. Juustoa löytyy myös vegaanisena.
- 2 annosta
- 30 min
- Laktoositon, (vegaani)
Alkuperäinen resepti
Ainekset
- 200g grillijuustoa
- 2dl kuskusia (couscous)
- 2dl vettä
- Oliiviöljyä ja mustapippuria
- 100g babypinaattia
- 1 pieni sitruuna
- (1 punainen chili)
- 1tl kuivattua minttua & persilijaa
- Kourallinen cashewpähkinöitä & rusinoita
Ohjeet
Esivalmistelut
Leikkaa grillijuusto sormen paksuisiksi viipaleiksi ja pyörittele oliiviöljyssä sekä pippurissa.
1
Kiehauta vesi kattilassa, lisää suola ja sekoita kuskus joukkoon. Mausta sitruunan mehulla, kuivatulla mintulla, persiljalla, chilillä ja mustapippurilla. Anna vetäytyä kannen alla.
2
Paahda cashewpähkinät ja rusinat kuivalla pannulla ja sekoita ne kuskusin joukkoon pinaatin kanssa. Jätä vetäytymään kannen alle n. 10 minuutiksi.
3
Paista grillijuusto molemmilta puolilta kullanruskeaksi. Leikkaa juusto kuutioiksi ja valuta hieman paistinlientä couscousin joukkoon. Sekoita kuskus ja nauti.