Lempeän tulisessa chorizopastassa on potkua, joka lämmittää kohmeisenkin retkeilijän. Pakkaa mukaan myös kylmä olut. Sombreron voit jättää kotiin.
- 3-4 annosta
- 30 min
- Laktoositon
Alkuperäinen resepti
Ainekset
- Paketti chorizomakkaraa (n.260g)
- n. 400g täysjyväpastaa (esim. fusilli tai penne)
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tölkki tomaatimurskaa (n. 400g)
- Tilkka oliiviöljyä
- Mustapippuria ja suolaa
Ohjeet
Esivalmistelut
Pilko paprikat, sipulit ja chorizo.
1
Laita pasta kypsymään kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja keitä n. 10 minuuttia.
2
Ruskista chorizo, paprikat ja sipulit kevyesti tilkassa oliiviöljyä. Paista kunnes paprikat on pehmennyt, mutta vielä vähän rapeita. Lisää tomaattimurska ja kiehauta.
3
Valuta kypsä pasta ja yhdistä se kastikkeeseen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nauti.