Helppo, mutta mehukas pesto-kanapasta retkelle tehdään valmiiksi mureaksi kypsennetyistä vuolu-fileistä. Parmesaani ja basilika kirsikaksi.
- 2 annosta
- 30 min
- Laktoositon
Alkuperäinen resepti
Aineet
- n. 200g täysjyväpastaa (tagliatelle, spagetti, penne)
- 200g Vuolu kanafilee (mustapippuri tai pehmeä savu)
- 1 dl vihreää pestoa
- 50g aurinkokuivattuja tomaatteja
- Parmesaaniraastetta
- Basilikaa
- Mustapippuria
Ohjeet
1
Pistä pasta kypsymään kiehuvaan suolalla maustettuun veteen.
2
Kuumenna kanat, pesto ja tomaatit toisessa kattilassa tai pannulla.
3
Valuta kypsä pasta ja ota osa keitinvedestä talteen. Sekoita pasta peston joukkoon ja lisää sopiva määrä keitinvettä.
4
Viimeistele parmesaaraasteella ja basilikalla. Mausta tarvittaessa mustapippurilla.