Parhaat retkeilyblogit

Parhaat retkeilyblogit

Päivitetty 2.11.2023

Tältä sivulta löydät Eturepun tiimin valitsemia linkkejä retkeilyyn, retkikohteisiin ja retkiruokaan liittyen. Hauskaa klikkailua!

Kaukokaipuu

“Kaukokaipuu matkablogi vie sinut visuaaliselle nojatuolimatkalle Suomen luontokohteista maailman kansallispuistoihin.”

Luontohaaste

“Olemme kaksi eräopasta ja ystävystä, jotka viihtyvät luonnossa retkeillen ja liikkuen ympäri vuoden. Haluamme innostaa ja rohkaista ihmisiä luontoon ja löytämään oman tapansa retkeillä.”

Outdoor Food Finland

“Olemme työskennelleet vuosia ruoan parissa tehtaalla tuotannossa ja ravintoloissa. Teimme pitkää päivää hektisissä ympäristöissä, jotta voisimme sitten mennä luontoon palautumaan. Ruoanlaitto ravintolan keittiössä on yksi parhaista asioista mitä me tiedämme, mutta se on monesti myös aika kuluttavaa. Haaveilimme tahoillamme ruoanlaiton ja ulkona olemisen yhdistämisestä. Emme kuitenkaan löytäneet siihen meidän näköistä uravaihtoehtoa valmiina mistään.”

Reppuretki

“Reppuretki kannustaa kaikkia lähtemään ulos, elämään hyvin, ja olemaan sinut luonnon kanssa. Onnea ei tarvitse etsiä maapallon toiselta puolelta tai turhasta kulutuksesta. Sen voi löytää jo lähimetsästä, askel askeleelta.”

Retkinikkari

“Retkeily- ja eränkäyntikulttuuri on minulle sydämen asia. Vanhat ja uudet erätaidot sekä suomalainen tapa liikkua ja elää luonnossa ovat kiehtoneet minua pikkupojasta asti. Vuosien harrastaminen on kartuttanut omia taitojani, mutta toiminnallani yritän myös edistää kotimaisten eräperinteiden ja retkeilytaitojen säilymistä ja osaamista Suomessa.”

Retkipaikka

“Retkipaikka on Suomen suosituin outdoor- ja luontomatkailublogi, jossa on esitelty kuvin ja sanoin tähän mennessä 2500 suomalaista retkikohdetta. Joka ikinen päivä julkaisemme uuden artikkelin, jossa esittelemme jonkin retkikohteen tai kerromme muista retkeilyyn liittyvistä aiheista, kuten retkeilyvarusteista.”

Tunturikeittiö

“Tunturikeittiön reseptit ovat ajattomia. Tunturikeittiön reseptien takana on Piritta Kantojärvi, joka nauttii Lapissa vaeltamisesta ja terveellisestä ruuasta.”

Vegeretki

Kasvisreseptit retkille.